Boottrips – BiBi Power

 

Boek een mooie boottrip, duiktrip, sunset trip bij Villa Zomerland. Met een stoere ribboot, met kapitein René.

Duikers kunnen bij ons ook terecht. Wij beschikken over faciliteiten zoals verhuur van duikuitrusting, spoelbakken en droogrekken.

Duikstekken op Curaçao

Naast de prachtige stranden en rijke cultuur van Curaçao, is dit eiland ook een werkelijk paradijs voor duikers en snorkelaars. Van kleurrijke koraalformaties tot de meest uiteenlopende tropische vissen en zeedieren: Curaçao heeft het allemaal. Er zijn ruim 80 verschillende duiklocaties te vinden, die vanaf het noordelijkste puntje van het eiland via de zuidwestkust helemaal doorlopen naar het oostelijk punt van het eiland. De meeste duikstekken zijn gemakkelijk vanaf het strand te bereiken. Of kies voor één van de diverse bootduiken om unieke duiklocaties als ‘Mushroom Forest’ of Klein Curaçao te bezoeken. Duiken op Curaçao is een ervaring om nooit te vergeten!

Veel van deze duikstekken zijn vanaf de kant bereikbaar, zoals Cas Abou of Playa Lagun. Daarnaast heeft Curacao voldoende bootduiklocaties, waaronder Watamula en Sponge Forest. Je kunt op Curacao tal van verschillende duiken maken en er is voor ieder wat wils. Curacao heeft duikstekken die geschikt zijn voor beginnende duikers, ervaren duikers, wrakduikers, snorkelaars, noem maar op. Boca Sami en Playa Lagun zijn typische een kantduikstek voor beginnende duikers en snorkelaars, waar je zo vanaf een vakantiestrand het rustige, heldere water in loopt. Voor een driftduik moet je bij Oostpunt zijn en wrakduikers kunnen hun hart ophalen bij Superior Producer of Tugboat Rozi. Niet alle duikstekken zijn gratis toegankelijk, enkele duikplaatsen bevinden zich op privéterreinen waar entreegeld wordt gevraagd.